Agilityn SM kisat 16-17.6.2018 Vantaalla Myyrmäessä


Viikonloppu vietettiin helteisissä olosuhteissa Vantaalla Agility SM kilpailuissa.

Perjantaina  kaikille säkäluokille (3 luokat) oli etkokisat, lauantaina kisattiin joukkueiden kesken ja sunnuntaina oli yksilö SMien vuoro.

Pikkumaxien tuloksia pystyi kerätä vasta tämän vuoden tammikuusta saakka ja emme valitettavasti saaneet Rockyn kanssa yksilötuloksia kassaan. Jessen kanssa saimme tulokset kasaan ja kisasimme lauantaina HSKHn joukkueessa ja sunnuntaina yksiöissä.

HSKHn maxien tulos oli 20 vp ja sillä tuloksella olimme 20./77. maxi-joukkueesta. Jessen kanssa teimme oikein hienon radan, valitettavasti yksi rima putosi ja meidän tulos oli 5 vp / -12,21s . Kaikki meidän joukkueen koirakot tekivät tulokset, mikä oli jo hieno saavutus, sillä radalta tuli myös paljon hylättyjä tuloksia ja vain harvalla joukkueella oli enemmän kuin kaksi nollaa.

Sunnuntaina maxien yksilöhyppäri oli Sveitsiläisen Sascha Grunderin käsialaa. Meidän epäonneksi heti kolmas rima tuli alas ja heti seuraavaksi keppivirhe joka ei ole yhtään tyypillistä Jesselle. Uusin kepit ja loppuradasta vielä putosi yksi muurin palikka ja vielä rima. Tulos oli 20 vp ajassa 39.25s. Tuloksella oltiin 82./168. Nämä olivat meidän neljännet yhteiset SM:t Jessen kanssa. Sunnuntai suoritus meni ehkä jo kisaväsymyksen piikkiin,  mutta muutoin olen meidän menoon oikein tyytyväinen. Olen joka päivästä kiitollinen, että saan tätä lajia Jessen kanssa harrastaa.

Ensi vuonna kisat myös Vantaalla, mutta vasta elokuussa. Asetan itselleni tavoitteeksi, että Rockyn kanssa saamme ensi vuoden tulokset kasaan ja starttaamme pikkumaxeissa yksilöissä.   
Linkki SM kisojen tuloksiin:

 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.