Ajatella - Joulu on jo ovella!


Näin vuoden viimeisinä päivinä on hyvä aina summata kulunut vuosi. Vuoden kohokohtiin kuuluu ehdottomasti kenneltreffit jossa kaikki kasvatit olivat paikan päällä. Alla tunnelmia kuvin. Meillä oli ohjelmassa agilityä, tokoa ja canicrossia. Kaikki pennut toimivat hienosti käskyn alla - moottoria oli jokaisella oikein todella kiitettävästi. Oli niin ihana nähdä kaikkia pentuja ja ihmisiä taas!

Hilla                                                         



Jedi



Jokeri

Lenny 

 Lukka
 Rico
 Sisu
Sisu


Kuluneen vuoden pahimmat aallonpohja oli Rockyn menetys. On ollut toisinaan raskasta ja sitten taasen terapeuttista päästä takaisin agilityn kisakentille, kun olen hypännyt Huldan kartturiksi. Toisinaan treeneissä Lenny saattaa toimia kuten Rocky tai näyttää samoja ilmeitä ja eleitä. Kait tällä tavalla voin ajatella että Rocky on meidän elämässä edelleen mukana. Ikävä kuitenkin on ihan valtava ja itku tutuissa paikoissa ja tilanteissa tulee edelleen. Ihanaa on ollut myös saada Lukka välillä hoitoon. Siinä missä Lenny on hurjapää, Lukka ihana rauhallinen nuori neiti. Pidän kovasti hänen luonteesta. Hyvin tasapainoinen ja hyvähermoinen kelpieneiti.




Kuluneen syksyn aikana lähes kaikki pennut ovat käyneet näyttelyissä ja saavuttaneet hienoja näyttelytuloksia. Alla muutamia hienoja poimintoja.



Jedi - REDTERRIFIC A FRIEND FOR LIFE om. Kiia Itämäki

SA, ROP, SERT, NORD SERT, Tuusula 6.7.2019 (Tuusula Summer Show) Tuom. CONDO' PIETRO PAOLO

SA, ROP, SERT, Turku 15.6.2019 (Turku ryhmänäyttely FCI 1/4 & 9/10) Tuom. KÄRKÄS LEILA

Hilla -REDTERRIFIC A SMALL VICTORY om. Mia Salminen

SA, VSP, SERT, Helsinki 17.8.2019 (Helsingin ryhmänäyttely FCI 1 & 2), RUSKOVAARA ELENA

Lenny - REDTERRIFIC A KIND OF MAGIC om. Jaana Sievänen

SA, ROP, SERT, Helsinki 17.8.2019 (Helsingin ryhmänäyttely FCI 1 & 2), RUSKOVAARA ELENA

SA, ROP, SERT, Porvoo 3.8.2019 (Porvoo RN FCI 1 & 7/8), TENSON HELIN









Ensi vuonna nämä meidän ”pennut” saavat 18kk kisaiän täytteen, katsotaan sitten missä vaiheessa Lenny starttaa ensimmäisen kerran agilityssä virallisesti.  Hilla ja Lenny ovat startanneet muutamat kerrat jo epävirallisissa kisoissa agilityssä. Meininki on ollut todella vauhdikasta!

Muita merkittäviä alkuvuoden tapahtumia on tietenkin tulevat luustokuvat. Tarkoitus olisi käydä tutkimuksissa porukalla alkuvuodesta.

Näihin sanoihin päätän tämä vuoden ja toivotan kaikille – erityisesti Redterrific koirille perheineen oikein ihanaa ja rauhallista joulua. Nähdään ensi vuoden riennoissa!





Jaana & Redterrific lauma


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.