Kulunut koronavuosi 2020 ja 2 v Kenneltreffit


Otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja sain aikaiseksi päivittää kotisivut. TADAA!

Kulunut vuosi on edelleen mennyt osittain siihen, että koitan tehdä ensimmäisen kerran asioita sitten Rockyn sairastumisen jälkeen.

18 kk kisaikää tuli ”pennuilla” täyteen. Virallisia startteja agilityssä on käynyt jo Hilla ja Lenny. Hilla mitattiin kolmen mittauksen perusteella mediksi niin kuin äitinsä Hulda. Hilla ja Mia ja ovat startanneet jo muutaman kerran ykkösissä. Kertakaikkisen mahtavaa menoa! He ovat aloittaneet myös NAS nuorten koirien valmennusryhmässä treenaamisen syksyllä 2020 – tästä parista kuullaan vielä!  Heistä muutama kuva kisoista. Ihana kaunis punainen Hilla! Kuvat: Valokuvaus Viirukka.




Itse pääsin kisaamaan Lennyn kanssa ensimmäisen kerran elokuun lopussa, jolloin siis oman koiran kanssa virallisissa kisoista tuli peräti 1,5v taukoa. Oli rutiineissa taas hakemista, mutta hienosti meni! Lenny mitattiin pikkumaxiksi 47-48cm. Otimme aluksi vain yhden hyppyradan. Hyvin rullasi, nollarata, voitto ja LUVA. Go Lenny! Meistä otettiin myös muutama kuva. kiitos Irene Erling. On sen vaan hieno poika, sporttinen – minun makuun.




Näyttelyissä on ei juurikaan olla päästy, kun kaikki on joko peruttu tai siirretty.  Tässä muutama poiminta

PORVOO 12.9.2020 Rune Fagerström:

”Lenny” RedTerrific A  Kind of Magic ERI AVK1

”Lukka” RedTerrific A Dream Come True ERI SA AVK2 PN4

Kevään aikana koko pentue kävi terveystarkastuksissa, tarkemmin kaikki löytyy koiranetistä. Lonkkatuloksista mm. 7/8 oli A/A, yksi B/B ja kaikilla 8/8 puhtaat kyynärät - mahtavaa! 

Treffasimme porukalla Ojangossa hallilla 2 vuotissynttäreiden merkeissä, ohessa 2-vuotiskuvia. On niin fiksuja, nättejä, sporttisia ja iloisia koiria. Yhtään rähinää ei tullut vaikka kaikki omalla tavalla omanarvontuntevia!

Lukka

Pihla

 


                                                Hilla    



                                                Jedi


                                                Lenny


Vuosi 2021 tulee olemaan todella mielenkiintoinen! Tarkoitus olisi päästä käymään luonnetesteissä, kisata aktiivisesti agilityssä ja pentue meillä olisi suunnitteilla ensimmäiseksi nartuista Lukkalle – RedTerrific A Dream Come True. Lukka on luonteeltaan ihanan rauhallinen, todella sosiaalinen ja iloinen tapaus – tarvittaessa löytyy potkua ja vauhtia metsälenkeiltä ei puutu!

Päivitän jatkossa sivuja (tarkoituksella) vähän vähemmän, mutta voit seurata meitä myös kennelin FB ryhmässä.

Toivotan kaikille ihanaa syksyä, pitkiä metsälenkkejä! Meitä voi nähdä kisoissa ja jotain näyttelyitä on vielä loppusyksylle suunnitteilla!   



Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.