Huldan ultra ja kesän kuulumisia


Helteinen heinäkuu alkaa olla lomailtu. Koirat ovat saaneet juosta metsässä kuin kaistapäiset ja uida sydämen kyllyydestä. Treenaamisesta ollaan pidetty kokonaan. Se tekee erityisen hyvää mm. kartturille :D
HSKH järjestää Pohjoismaisten Mestaruuskisojen 11-12.8.2018 etkokisat perjantaina 10.8.2018 Ojangossa. Siellä olisi tarkoitus startata sitten seuraavan kerran.  
Tänään käytiin katsomassa ultrassa miltä Huldan mahassa näyttää ja siellähän oli nähtävissä pieniä herneitä. Voidaan siis pitää melko varmana, että Hulda on kantavana. Olen tästä niin iloinen.
Seuraava tarkempi ultra on LA 11.8 ja sen jälkeen tiedetään paremmin ainakin määrä. Pentujen olisi siis tarkoitus syntyä syyskuun alussa.
26.8.2018 on SBCAK erikoisnäyttely Riihimäellä, raviradalla. Kelpit arvostelee Martin Johansson (SWE). Siellä näkee paljon erilaisia kelpejä, suosittelen rodusta kiinnostuneille.
Olen saanut paljon yhteydenottoja ja toivon että olen saanut vastattua kaikille edes ennen pitkään. Iloista on ollut kuulla, että moni harkitsee rotua vaikka ei olisi ollut aikaisemmin tuttu. Toisaalta olen iloinen että rotuun aikaisemmin ajautuneet ovat kiinnostuneet juuri tästä yhdistelmästä. 
 
 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.