Pennut 9 viikkoa



Pennut lensivät omiin koteihinsa reilu viikko sitten. Viimeiset yöt täällä olivat todella levottomia ja pennut selkeästi olivat valmiita lähtemään kohti uusia seikkailuja - yksilöinä. 

Kaikilla on mennyt uusissa kodeissa valtavan hienosti. Olemme treffanneet muutaman kerran jo puistorallattelujen merkeissä. Minusta on niin ihana asia, että niin moni pentu jäi tänne lähelle. Mahdollisuus tavata niitä usein ja tehdä yhdessä asioita on todella hieno asia. Onneksi kaukaisimmat lähtivät vain Lappeenrantaan ja Tampereelle, sinnekin vain lyhyt ajomatka.
Lukka jäi pennuista minulle sijoitukseen ja asuu Helsingissä. Aika näyttää mitä hänestä tulee, mutta pidän ajatuksesta että on kasvanut alusta saakka samoilla käyrillä kuin isot pojat. Harrastuksiin esim kuten agility ei ole haitaksi se että olisi sitten vähän reilummin sitä säkää jos menee kerran 43 cm medi-rajan yli.
Suppis löysi myös ihanan ihmisen itselleen ja lähti Espooseen, tavoitteena ainakin agilityn harrastus. Suppis pääsee myös tutustumaan hevosiin omistajan muiden harrastusten myötä. Suppis jäi minulle jalostuskäyttöön tulevaisuutta varten. Aika näyttää sitten millainen kaveri siitä tulee, mutta muutamassa viikossa siitä on kuoriutunut jo todella reipas ja toimelias tyyppi ja on se vaan niin kaunis pentu.
Pennuista Sumu eli Lenny jäi meille kotiin. Lenny painaa 9 viikkoisena jo 5,6kg ja on toivottavasti semmoinen reilu maxi. Lenny on meidän Jessen siskon lapsen lapsi. Alusta saakka ollut Jesse-fani. On nöyrempi ja sulautuu koiralaumaan hyvin. Rakastaa lapsia ja on muutenkin sellainen kiltti-pentu. Aika näyttää mitä Lennystä tulee, mutta Jessen kohta eläköityessä agilitystä toivon että, syttyisi siihen lajiin. Jessen kanssa palaamme maastolajeihin, vähennetään hyppäämistä joka kuormittaa kohta 9 vuotta täyttävää koiraa aika paljon.  





Pentulaatikko on purettu ja laitettu ullakolle odottamaan seuraavia tyyppejä, paperihommat tehty. Nyt voi ottaa hetken rauhallisemmin ja keskittyä taas omiin koiriin. Olivia palasi mummolasta ja pääsi heti trimmipöydälle. Ei uskoisi että täytti jo 12v! Käytin Olivian terveystarkastuksissa ja rokotuksissa, siellä meille toivotettiin vain hyvää jatkoa- terveen paperit tuli. Niin ihanaa.
Kisakalenteri täyttyy mm agilitystä Rockyn kanssa, niin kiva päästä taas kisaamaan!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.