Lauman uusi vahvistus ja kisatuloksia! 

 

Kesä saapuu ja Suomi aukeaa pikkuhiljaa kuten koiraharrastuksetkin. Kulunut syksy ja talvi on ollut enemmän ja vähemmän lomailua kaikesta koiraharrastamisesta. Onneksi halliin on päässyt edes omatoimitreenaamaan. Lennyn kanssa olemme työstäneet kontakeja – puomi ja keinu alkavat olla hyvällä mallilla, A-esteen turvallinen suorittaminen on vielä työn alla. Nuorella mielellä on niin kovat menohalut. Ensimmäisiä kisojakin on laitettu kalenteriin -sitten 8 kk kisatauon jälkeen.

Mia ja Hilla ovat ottaneet kunnon voittoputken kisatauon jälkeen - jo kahtena peräkkäisenä viikonloppuna voittonollat - yli 6m/s etenemillä ja LUVAa pukkaa!  Aivan mahtavaa - onnea kovasti!

Kuvat: Irene Erlig

Meidän laumaan liittynyt Ruotista – kennel Aussie Action´s Black Zuper Zwix ”Rony”. Hänen emä on meidän Rockyn sisko Racy ja isä on ihastuttava sporttinen uros Promotion Buell Cyclone ”Iver”. Ronyn harrastuksiin varmasti kuuluu tulevaisuudessa canicross, agility ja maastolajit kuten jälki ja viesti ja luultavasti VePeä tullaan kokeilemaan myös. 



Kuvat: Kia-Itämäki

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.