Kesäkuu on ollut enemmän tapahtumarikas – enemmän kuin koko kulunut vuosi!

Pihla ja Sanna ovat aloittaneet kisaamisen Rally-tokossa. He nappasivat heti ensimmäisissä kisoissa 97 pistettä ja seuraavat kisat olivatkin SBCAK Ry mestaruudet. Sanna ja Pihla ylsivät komeasti omalla 99 pisteen tuloksellaan alokasluokan SBCAK mestareiksi, aivan mahtavaa! Paljon onnea!

                                                        Kuva: Sanna Malkamäki

Hulda ja Anne kaahasivat kahtena peräkkäisenä viikonloppuna tuplavoittonollat ja tämä oikeutti viimeiseen LUVA:an, SERT ja luokkanousu 2 luokkaan. Niin huikeata  - onnea kovasti! 


                                            Kuva: Anne Kunnas

Kaksi A- pentueen koirista on käynyt jo luonnetestissä. Jedin tulos valitettavasti hylättiin, koska vaikutti siltä että Jedi osoitti laukauspelottomuutta. Jedi kuitenkin toimi todella hienosti testissä, sai hyvät pisteet ja palautui testistä hyvin nopeasti. Lenny kävi pennuista ensimmäisenä luonnetestissä, pisteitä tuli myös mukavasti. Lenny ei osoittanut laukauksista pelokkuutta ja tulos oli hyväksytty. Tällä testillä ja olemassa olevien kolmen näyttelysertin ansiota Lennystä tuli täten Suomen Muotovalio!




Kesäkuun iloisin yllätys oli, että Lukka aloitti juoksunsa! Olemme käyneet pari kertaa treffaamassa urosta. Lukka ja Punk kovasti tykkäävät toisistaan, ovat todella samanlaisia keskenään. Pidän kovasti molempien luonteesta, todella kilttejä ja omalla tavalla vauhdikkaita mutta rauhallisia. Pidetään peukkuja, että kaikki menee nappiin ja meillä olisi pieniä punkkareita syksyllä. Sain otettua muutaman seisotuskuvan Punkista. On niin kivan näköinen, sporttinen uros. Punk saavutti viimeiset vaadittavat SM kisojen arvokisanollat kesäkuun alussa - päästään jännäämään Sannan ja Punkin puolesta agilityn SM kisoihin!



Rony aloitti NAS pentukurssin ja on osoittautunut varsin oppivaiseksi – tuntuu että sosiaalinen palkka on melkein toimivampi kuin namit tai lelut. Kaikki tehdään ilolla ja häntää heiluttaen. Painoa on mittarissa jo 10,5 kg. Ronystä on tullut koko lauman lellikki. Aika ihanaa!    





Kesäkuu vaihtuu kohta heinäkuuksi ja mekin lomailemme. Toivotan kaikille ihanaa kesää – pitkiä metsälenkkejä ja paljon uimista, parasta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.