Syntymäpäiväjuhlintaa ja hienoja tuloksia

Kennelimme A-pentue täytti hiljattain 3-vuotta. Olen niin kertakaikkisen iloinen ja kiitollinen siitä  - miten hienoja koiria kaikista pennuista on tullut. Onnea valtavan paljon mahtavimmat Sisu, Jedi, Jokeri, Rico, Lenny, Hilla, Lukka ja Pihla!


Meidän lauman vanhin viisain ja ehdottomasi söpöin irlanninterrieri Olivia – MerryMac You Name It täytti peräti jo 15 vuotta! Olivia on hyvässä kunnossa ikäisekseen, lenkkeilee vielä reippaasi ja tykkää leikkiä Rony-pennun kanssa. Pitäähän lapset opettaa tavoille!   



Olemme saaneet paljon tiedusteluja B-pentueesta ja kiitos niistä. Valitettavasti astutus ei onnistunut kesän juoksusta. Lukan juoksu alkoi aavistuksen aikaisemmin kuin olimme aavistelleet ja oikeat päivät kerkesivät hurahtaa meiltä ohi. Lukka ja Punk treffailivat tiiviisti ja heillä oli kovin hauskaa – varsinkin kun käytin niitä päivittäin lukemattomilla pitkillä lenkeillä, juoksuttamassa pelloilla ja metsässä. Heidän piti saada tämä harjoituskerta ja toivottaan, että joulun juoksusta asutus sitten jo onnistuu.



Punkin ja Lukan DNA testit saapuivat Australiasta. Lähetin taannoin toukokuussa karva ja sylkinäytteet tutkittavaksi. Muutama viikko sitten sain sertifikaatit testituloksista. Olen ilmoittanut tulokset myös SBCAK Ry:n Terveystietokantaan.

”Punk” CEFEUS HOT PUNKSTAR II ja  ”Lukka” REDTERRIFIC A DREAM COME TRUE molemmat

CA-geenitestipaneelin tulokset: CA: VMP1 C C (geneettisesti normaali)

CA-geenitestipaneelin tulokset: CA:LINGO3  C C (geneettisesti normaali)

Käytiin Punkin kanssa myös ensimmäistä kertaa näyttelyssä Hyvinkäällä 5.9.2021 ja hienosti esiintyikin - AVK1 SA PU2 ja Vara-Sert. Tuomari Petru Muntean. Hyvä Punk!

Luonnetestissä Punk kävi Sannan kanssa 11.9.2021 ja sieltä LTE ja hyväksytty tulos!

Aivan mahtavaa! Onnea kovasti!

 



Olen päässyt aloittamaan aktiivisemman kisaamisen Lennyn kanssa kun saimme kontatit kuntoon ja usklatauduimme vihdoin kontaktiradoille.  Ja aika hieno syksy on ollutkin! Kahden kisaviikonlopun salo oli yhteensä neljä voittoa, kolme voittonollaa ja LUVAt, 12.9.2021 kisoista tuli OIVA ja nousu 2- luokkaan. Elokuussa kisattiin myös HSKHn seuramestaruudet, jossa Lenny navigoi itsensä seuramestariksi. Hip Hurraa! Hieno Lenny!  

 


Lisää hienoja tuloksia kuultiin kesällä kun Hilla ja Miia kaahasivat itsensä 2- luokkaan ja sielläkin on tullut jo voittonollia. Niin mahtava! Onnea kovasti Mia ja Hilla!



 

Anne ja Hulda ovat myös tehneet ihan huikeita ratoja pitkin kesää ja syksyä. Viime kisoista tuli myös voittonolla ja viimeinen OIVA joka oikeuttaa 3- luokkaan menoloppua. Onnea kovasti Anne ja Hulda! Niin mahtavaa!

Rony kasvaa kovaa vauhtia ja on osoittautunut luonteeltaan kyllä ihan mahtavaksi. On todella kiltti ja reipas ja todella sosiaalinen tapaus. Hyvin rohkea ja itsevarma tyyppi. Olemme käyneet NAS verkkokursseja ahkerasti. Meillä oli jo valmistavien taitojen kurssi ja tällä hetkellä opetellaan suuntaviheitä. Se on vaan niin hauskaa, kun kaikki tehdään leikin varjolla. Rony tykkää kovasti käyttää päätä ja oppii todella nopeasti asioita.




Syksy on ihan parasta ulkoiluaikaa! Nautinnollisia sieniretkiä ja metsälenkkejä toivottaa meidän lauma.

 




Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.