Kuulumisia ja iloisia pentu-uutisia

Juuri kun kerkesimme juhlia iloiten Olivia 15 vuotissyntymäpäiviä, vain kuukausi siitä Olivian kunto romahti. Vielä kesällä kaahattiin iloisena metsässä koko porukka. Olivia sai nukkua pois sylissäni. Pitkä matka kuljettiin yhdessä. Lenny oli meidän laumasta Olivian perään katsoja. Siinä kun näkö ja kuulo heikkeni, Lenny huolehti Olivian aina oikealle reitille ja ohjasi sisään. Lenny oli kovin stressaantunut alkuun, kun yritti kovasti etsiä Olivia kaikkialta, se on lähes sydäntä särkevää seurata vierestä. Hyvää matkaa Olivialle sinne sateenkaaren toiseen päähän Rockyn, Fridan ja Renskan luo. Olit hieno pieni punainen! 



Syksy muutoin on mennyt ahkerasti treenatessa ja kisaillessa. Kävimme pyörähtämässä ensimmäisen kerran näyttelyissäkin Ronyn kanssa. Sain houkuteltua ihanan Jokerin mukaan näyttelyyn. Nyt kaikki A-pennut ovat käyneet kerran näyttelyssä. Hienosti meni Jokerin ja Erikan debyytti! Onnea! Rony sai kunniapalkinnon ja oli ROP pentu. Hyvä myös Rony!

Tuomarina Elina Haapaniemi 

Redterrific A Part Of Me  "Jokeri" AVO ERI AVK1


Aussie Action's Black Zuper Zwix "Rony" KP1 ja ROP pentu.


Lennyn kanssa on loksahdellut palaset kohdilleen agilityssä ja luokkanousuun oikeuttava tulos voittonolla ja OIVA tuli seuran omissa kisoissa 12.9.2021. Heti seuraavissa kisoissa saimme taisteltua vielä yhden LUVAn ja voittonollan lisää kakkosluokassa. Mahtava Lentsu!    

                                                    


Lukalla alkoi juoksut marraskuussa ja tästä juoksusta Lukka on nyt astutettu. JEEE! Odotamme jännityksellä tulevaa ensimmäistä ultraa joulukuun puolessa. Lukka on voinut hyvin ja on oma sporttinen oma itsensä. 



Mahdollinen B-pentue on odotettavissa syntyvän tammikuun 2022 puolessa välissä. Pennut olisivat luovutusikäisiä maaliskuun 2022 puolessa välissä. 

Alla linkki parin yhdistelmään koiranetissä. SBCAK ryn kotisivut ovat alhaalla tällä hetkellä, enkä pääse tekemään pentueilmoitusta sinne. Päivitetään sinnekin kun sivut taas toimivat ja olemme käyneet ultrassa.

Alla yhdistelmä koiranetistä:  

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI48996/18&ReknoI=FI33655/18

Pentukyselyjä voi laittaa jaana.sievanen (at) netti.fi tai soittaa puh: ("040 - 5740601") (mielellään iltaisin tai viikonloppuisin). 

Voit seurata meitä kennelin FB sivuilta Kennel REDTERRIFIC (laitathan sähköpostilla liittymispyynnön, kiitos).  


Ihanaa joulun odotusta! 




Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.