Kevät ja kesä meni hujauksessa, en ole edes tänne kerennyt tulla kirjoittelemaan.

 

Helmistä on kasvanut aivan ihana nuori neiti. Iloinen ja luottavainen luonne, joka tukeutuu ihmiseen tarvittaessa. Hyvin itsenäinen ja oma-aloitteinen myös, hienosti on Suvin perhe kasvattanut Helmiä. Korkeutta on tällä hetkellä jo sen verran, että tulee varmasti olemaan pikkumaxi. Helmi on aloittanut agilityn pentukurssin ja on kovin oppivainen. Helmi rakastaa painia edelleenkin Ronyn kanssa ja ovat ylimmät ystävät. Olaan harjoiteltu näyttelyhihnassa seisomista muutaman kerran ja se menikin vallan hienosti. Ehkä käymme pyörähtämässä näyttelyssä syksyn aikana.  



Minä olin päättänyt kevään taitteessa, että Lennyn on aika nousta kolmosluokkaan. Olin ilmoittanut yhden viikonlopulle yhteensä 5 starttiin, josta jokaisesta LUVAsta oli mahdollisuus nousuun. Lauantaina ensimmäinen hyppyrata meni enemmän ja vähemmän yhteisen sävelen löytymiseen -> hyl. Harmitti vietävästi, että rata oli sellaista sekoilua ja omat tavoitteet alkoivat tuntua kovin kaukaisilta siinä vaiheessa. Seuraava rata oli agilityrata ja se vaikutti melko haastavalta. Kevään aikana uusia tuomariharjoittelijoita on ollut paljon kisoissa ja radat ovat olleet melko haastavia, lähinnä sen takia että radoilla on niin paljon kaikkea- vaikeita lähtöjä, kaikki kontaktit, vaikeat lähestymiset kepeille ja niiden jatkot. Lenny oli toisella radalla kuin eri koira, vauhdikas mutta kuulolla - siitä huolimatta pysyin matkassa. Kas kummaa -nollatulos se oli, voitto, LUVA, OIVA ja menolippu kolmosluokkaan. Voitte uskoa, että ohjaaja oli seuraavat pari päivää kuin hangon keksi. Nyt meidän matka jatkuu sitten kolmosissa, aivan mahtavaa! Lenny pääsi edustamaan myös HSKH:ta piirinmestaruusjoukkueessa. Meidän joukkue ei saanut tulosta, mutta hyvää harjoittelua semmoiset kisat jossa paineita tuloksen tekemiseen. Tästä syksystä tulee agilitypainotteinen.




Ronyn tavoitteet keväälle oli näyttelypuolelle. Suomessa tuli vuoden alussa uusi tittelit eli juniori ja veteraani-ikäisille koirille alettiin jakamaan omia sertejä. Rony on todella kaunis koira, jolla uskomattoman upeat liikkeet. Neljällä näyttelyllä saavutimme juniorivalion tittelin lopulta ja jokaisesta näyttelystä on tullut hienot arvostelut.

Ronyn rivi titteleitä vain 16 kk ikäisenä FI JMVA HeJW-21 JV-21, hieno nuorimies!

Rony koiranetistä, josta voi lukea osan arvosteluista, jotka sähköisinä.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI29653%2F21&R=293




Anne ja Hulda viettivät viikonlopun Molétaissa, Liettuassa. Hulda osallistui kolmena päivänä kv-näyttelyyn, oli joka päivä ROP  ja sai uuden tittelin LT MVA. Huldasta tuli näin myös BALT MVA. Paljon onnea  - niin kaunis Hulda! 



Hilla ja Mia ovat loistaneet agilitykentillä ja Hilla saavutti niin agility kuin hyppyvalion tittelit ja on nyt siis jo tuplavalio. He olivat ainoat kelpiet mediluokassa maajoukkuekarsinnoissa. Hienoa menoa oli, vaikka kovassa porukassa ei paikkaa helposti edustusjoukkueeseen tule. Heillä on myös SM kisoihin tulokset kasassa! Huikea parivaljakko – se miten hymyssä suin mennään tuli tulos hylly tai voitto – sitä on ilo katsoa. Paljon tsemppiä SM kisoihin Mia ja Hilla!




Jokeri ja Erika ovat loistaneet näyttelykehissä ja luonnetestissä – Jokerille hienot 140 pisteet ja hyväksytty tulos. Paljon onnea Erika ja Jokeri, hienoa menoa 😊. Otetaan teille semmoinen vaatimaton tavoite kuin näyttelyvalioksi tuleminen 😊.




Sannaa, Rollea ja Pihlaa näkee säännöllisesti treenikentällä -  se jos mikä on kasvattajalle niin ihanaa, että saa olla tekemisissä omien kasvattien kanssa. Kohta A-pennut ovat jo neljä vuotta- ihan uskomatonta miten aika katoaa, tosin Korona ”hukkasi” muutaman vuoden kaikesta yhdessäolosta. Onneksi kaikki koiratapahtumat ovat avautuneet lähes normaaliksi kuten ennen koronaa.

Oma suuri haaveeni on ollut päästä SUP lautailemaan omien koirien kanssa. Sain vihdoin oman SUP laudan hankittua ja riensimme heti testaamaan! Onhan mahtavaa!  Kelpiet ovat sellaisia koiria, että niiden on saatava olla missä omistaja. Tämä tulee olemaan niiiiin meidän juttu. Suosittelen kokeilemaan, jos siihen tulee mahdollisuus. Kesän aikana canicross / juoksukilometrejä on tullut myös reippaasti. Ei paljoa tarvitse kysellä, että lähtisikö joku mukaan -  eteisessä ollaan rivissä seisomassa kun laitan juoksulenkkareita jalkaan. Ihanaa alkavaa syksyä kaikille.

 





Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.