Kisailuja ja pentulaatikon rakentamista

Viime viikonloppuna 1-2.9.2018 kisattiin Helsingin Seudun Kennelpiirin Piirinmestaruuksista Helsingissä. Lauantaina olivat joukkueet ja sunnuntaina yksilöt. Olimme Rockyn kanssa HSKHn pikkumaxijoukkueessa ja Jessen kanssa HSKHn maxien joukkueessa. Joukkuerata oli hauska suoraviivainen, jossa muutama kimurantimpi paikka. Ainoaksi haasteeksi molemmilla koirilla muodostui takaakierrosta lähetys 10m päässä oleville kepeille. Molemmilla koirilla lähti hypyn jälkeen tutka päälle, että mikä on seuraava este “about” 5 m päässä. Onneksi siitä tuli vain kielto. Molemmille koirille siis radoilta 5 vp. HSKHn pikkumaxit että maxit saivat molemmat joukkuetuloksen (kolmen koirakon parasta tulosta). Maxit olivat sijalla 4 ja pikkumaxit voittivat tuloksellaan KULTAA! Aika hienoa! Rockyn ensimmäinen “arvokisamitali”.


Sunnuntaina kisattiin yksilömestaruuksista. Hyppyradan C ja agilityradan B yhteistuloksella. Rocky kisasi pikkumaxeissa ja Jesse maxeissa. Radat olivat haasteelliset, mutta niin ne ns. arvokisoissa pitääkin olla. Hyllytin valitettavasti samassa kohtaa molemmat radat, Rocky poimi yhden ylimääräisen esteen ja Jesse hyppäsi tätä tilannetta edeltävän riman väärinpäin. Valssit tulivat taas niin treenilistalle!

Agilityrata oli myös aika haastava, vaikka kyllähän esim. Jessen kanssa pitäisi rata kuin rata olla mahdollista suorittaa ihan virhettä. Sen verran taitava ja kokenut koira on.  Rockyn rata valitettavasti hylkääntyi heti 3. esteen kohdalla kun blokkasin kepit niin ettei Rocky nähnyt niitä ja poimi sitten (taas) yhden ylimääräisen hypyn. Jessen kanssa tein tämän kohdan sitten takaakierto päällejuoksulla ja lähetys kepeille -> sitten jalat alle ja kohti suoraa putkea. Heh. Tulee ihan hiki kun miettii niitä ratoja, juosta sai!




Viikonlopun aikana kasattiin Huldalle pentulaatikko ja sitä Hulda jo vähän testaili. Tosin oli vähän sitä mieltä, että mitä täällä niinkuin pitäisi tehdä... Maha on kasvanut, mutta ehkä vähän laskeutunut. Pentujen liikkeet tuntuu hyvin, lämmöt ovat vielä lähempänä 38’C. Huldan vointi on oikein hyvä, mutta nukkuu paljon. Ulkona on reipas oma itsensä. Jännittävät ajat edessä. Tällä viikolla pitäisi sitten pentujen syntyä!  







Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.