Kolme viikkoa ja kova meno päällä



Pennut täyttivät perjantaina jo kolme viikkoa. Kiinteiden maistelu on aloitettu ja mikä onkaan parempaa pienen pennun mieleen kuin jauheliha. Huldalla riittää hyvin maitoa, mutta on ehkä jo vähän kyllästynyt imettämään koko ajan. Senkin takia on kiva, että pennut alkavat tässä vaiheessa syömään osittain kiinteitä. Seuraavaksi jauhelihan lisäksi aloitetaan Royalin Starter Mother & Babydog 11-25 kg (turvotettuna). Mahat kestivät hyvin kiinteiden aloituksen. Näillä pennuilla on ihanan hyvät vatsat.



Hampaiden alut alkavat tuntua ikenissä ja niillä kokeillaan nyt kaikkialle. Leikkimistä harrastetaan paljon – haukutaan, muristaan ja välillä vingutaan kovasti. 

Pennut saivat nimikkovärit pantoihin, joita harjoitellaan pitämään silloin tällöin.

Keltainen- Tuisku, Lila- Sumu, Vihreä -Ruska, Pinkki- Pihla, Turkoosi – Halla, Vaaleasininen – Suppis, Viininpunainen – Tuuli ja Vaaleanpunainen- Hilla



Luonteiltaan pennut tuntuvat olevan kaikki todella reippaita. Uusiin asioihin suhtaudutaan mielenkiinnolla, jokainen pentu kiipeää syliin silitettäväksi ja hellittäväksi, nukkuisivat sylissä vain ja ainoastaan jos kasvattajatädillä olisi loputon aika viettää pentujen kanssa. Kodin äänet tuntuvat vain rauhoittavan pentuja, kaikki ihan selkeästi kyllä kuulevat jo. Kovin säikkyjä minkään asian suhteen eivät tunnu olevan. Leluilla leikitään jo ahkerasti. Iloisia, onnellisia pentuja - niin ihana asia!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.