7 viikkoa ja pentue koiranetissä

Tiistaina pennut saivat sirut ja torstaina pentue näkyi jo koiranetissä. Perjantaina saapuivat rekisterikirjat postissa. Kerrassaan hyvää ja nopeaa toimintaa Kennelliitossa!  

Linkin takaa löytyy pentue




Minulla oli alusta saakka jo mielessä muutama kennelnimi, mutta siitä se ajatus sitten lähti

Tytöt ovat

Hilla on REDTERRIFIC A SMALL VICTORY

Pihla on REDTERRIFIC A MILLION DREAMS

Tuuli eli Lukka on REDTERRIFIC A DREAM COME TRUE

Pojat ovat

Ruska eli Sisu  REDTERRIFIC A BIT OF EVERYTHING

Halla on REDTERRIFIC A FRIEND FOR LIFE

Sumu on REDTERRIFIC A KIND OF MAGIC

Suppis on REDTERRIFIC A PART OF ME

Tuisku eli Rico on REDTERRIFIC A WORLD WITH YOU
Tuuli eli Lukka. Tuuli on kauniin värinen!
Suppis on niin suloinen
Sumu on vielä luppakorva



Tällä viikolla on ollut selkeästi viileämpää, joten ulkoilut ovat jääneet vähän lyhyemmäksi. Tosin pennut ulkoilevat useamman kerran päivässä jo. Ulos tehdään jo ihan määrätietoisesti tarpeet. Sumu osaa nostaa jo pissatessa tassua! Hyvin on matkittu Jesse-setää, jonka funclub Sumu ja Sisu ovat. Hihnassa kulkemista on harjoiteltu jo vähän. Sanna vei pennut kortteliajelulle autolla. Osaa vähän jännitti, mutta nämä kun ovat tosi reippaita pentuja – asiaan suhtauduttiin hyvin luottavaisin mielin.

Sisällä meno yltyy välillä ihan järkyttäväksi meteliksi – joukkohullutus toimii - kaikki pennyt repivät yhtä ja samaa lelua ja murisevat hurjasti. Täytyy nauttia hetkistä kun porukka simahtaa. 


Ensi viikolla sitten pennut lähtevät uusiin koteihinsa. Olen pakkaillut pentupaketteja valmiiksi, laittanut paperit kansioihin valmiiksi jne.  Välillä nousee tippa linssiin, kun nämä vaan ovat niin ihania kullanmuruja. Onneksi kaikki pennut menevät niin ihaniin koteihin, että minulla ei ole minkään sorttista huolta siitä että miten tulevat pärjäämään. Lisäksi olemme suunnitelleet jo puolen vuoden kohdalle ensimmäisiä pentutreffejä ja pentunäyttelykalenteri on jo tarkkaan tutkittu läpi – hihiii!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.