7,5 viikkoa koiranpennun elämää

Hulda lähti omaan kotiinsa sunnuntaina ja pennut ovat ottaneet tämän ihan kivasti, ovat osittain jopa vähän rauhallisempia. Hulda oli melkein viimeisen viikon enää vain muutaman kerran pentujen kanssa, muutoin vierotti niitä tehokkaasti. Kaikki pennut syövät reippaasi kiinteitä ja painot  nousevat. Hulda on kyllä niin ihana äiti. Tiesi ensikertalaisena koko ajan miten asioiden pitää mennä. Luonto on kyllä ihmeellinen asia!




Ollaan harjoiteltu kaikkea koiranpennun elämässä tärkeitä asioita. Olen vienyt pentuja hihnakävelylle niin päivällä kuin illallakin, jotta tottuisivat pimeään. Sanna harjasi pentujen hampaat jo kerran. Kynsien leikkuu on ihan tuttua huttua ja voi vaikka samalla nukkua. Pennut nukkuvat läpi yöt n klo 23-06:30, aamulla on jo kova nälkä. Pihalla ulkoillaan n 4 krt päivässä, säässä kuin säässä. Ensimmäiset lumihiutaleet olivat mahtavat! Harmittaa, että nämä pikku oravat vipeltävät sellaista vauhtia, että en saa niistä enää kunnon kuvia.



Anton Kunnas otti ihania kuvia pennuista,  minä ja Anne yritimme saada pennun edes sekunniksi pysymään paikoillaan. Kauniit rakenteet kaikilla ja vahvat raajaluustot.

    AKU punainen Ruska eli Sisu
 AKU suklaa Tuisku eli Rico
 AKU suklaa Sumu
 AKU suklaa Suppis eli Kaarne
 AKU suklaa Halla eli Jedi
 AKN punainen Hilla
 AKN suklaa Pihla
AKN suklaa Tuuli eli Lukka


Kuvat: Anton Kunnas

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähes vuoden kuulumiset tiivistettynä.